Ambassadeur – Willem Versluis

Willem Versluis

Willem Versluis is van kleins af aan al een grote natuurliefhebber. Hij is opgegroeid in de polder van de Alblasserwaard waar de natuur altijd al zijn interesse wekte en hem nieuwsgierig maakte naar alles wat groeit en bloeit.

Die nieuwsgierigheid is er altijd gebleven en dat is ook de reden dat hij later vele rondreizen heeft gemaakt over de hele wereld. Tijdens deze trektochten heeft Willem natuurlijk ook veel gesnorkeld in diverse wereldzeeën. De interesse naar de onderwaterwereld werd toen ook steeds groter.  In het jaar 2000 kwam het besluit om toch maar de eerste duikbrevetten te gaan halen, en sindsdien maakt Willem gemiddeld zo’n 75 duiken per jaar. Deze zijn verdeeld over de tropische duikreizen maar zeker ook de helft in ons eigen voornamelijk Zeeuwse water.

Natuurfotografie deed Willem al, maar al vrij snel na het eerste duikbrevet is hij ook onderwater gaan fotograferen. In het begin nog analoog wat altijd wel de spanning met zicht mee bracht. Was alles wel gelukt aan het einde van de duik. Al vrij snel was Willem overgeschakeld op de digitale fotografie en ging zijn voorkeur uit naar Sealife. Vanuit zijn enthousiasme en tevredenheid is hij al een aantal jaren ambassadeur voor Sealife.

 

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Sealife Benelux B.V.

Sealife Benelux B.V. is de exclusieve importeur van Sealife artikelen voor de gehele Benelux en Denemarken