Nieuws

Sea Dragon Pro Dual Beam 3000SF

De nieuwe compacte Sea Dragon 3000SF Pro Dual Beam duiklamp en foto-videolamp in één, is de perfecte allround lamp. Met een simpele druk op de knop kunt je overschakelen van de brede 3000 lumen flood beam van 120° naar een smalle 1500 lumen 15° spot beam.
Kies uit een spotstraal van 1500 lumen tot een brede straal van 3000 lumen

Voor fotografie en video biedt de spotbeam veel creatieve mogelijkheden, zoals het creëren van een smal gefocust snoot- of schijnwerper effect. De spot is super handig als primaire of secundaire duiklamp voor de meeste type duiken. De smalle bundel heeft een groot effectief bereik, waardoor deze ideaal is in donkere duikomstandigheden bijvoorbeeld Nederland of juist in de tropen om verborgen onderwaterleven vissen te ontdekken. En bovendien, als je deze lamp op je camera set monteert heb je geen hand meer extra nodig om je duiklamp vast te houden. 

De brede lichtbundel van de Pro Dual Beam biedt een foto/video vriendelijke kleurweergave.
De Sea Dragon Pro Dual Beam biedt ook twee 180 lumen 88° rode LED’s. Rood licht heeft geen invloed op lichtgevoelige zeedieren en schrikt deze niet af. Een simpele druk op de functieknop schakelt het licht van rood naar de brede straal van 3000 lumen. Je bent in een oogwenk klaar om foto’s of videobeelden vast te leggen.

Contact

Sealife Benelux B.V
Nijverheidstraat 6G-Rood
3144 CL Maassluis
Nederland
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Sealife Benelux B.V.

Sealife Benelux B.V. is de exclusieve importeur van Sealife artikelen voor de gehele Benelux en Denemarken