Nachrichten

Sealife SportDiver

SeaLife SportDiver onderwaterbehuizing voor iPhone®

Mit diesem SeaLife SportDiver-Gehäuse machen Sie als Taucher, Schnorchler oder Schwimmer die einzigartigsten Unterwasserfotos und -videos mit Ihrem eigenen iPhone! Zu Hause im Pool im Garten, am Strand oder am Tauchplatz auf dem Deich. Aber auch an Ihrem Urlaubsort fangen Sie die schönsten Bilder bis zu einer Tiefe von 40 Metern ein.

Geeignet für:
De SportDiver kan gebruikt worden in combinatie met de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max en SE (2e generatie). IPhone 12 serie zou ook geschikt moeten zijn voor de SportDiver. Op het moment van schrijven waren deze nog niet beschikbaar voor een definitieve test. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

Langlebig:
De robuuste behuizing is gemaakt van polycarbonaat, roestvrij staal, aluminium en glas van optische kwaliteit. En hoewel de SportDiver-behuizing “Heavy Duty” is, is hij niet zwaar, hij weegt slechts 641 gram. Hij is licht van gewicht voor op reis en is bijna neutraal van drijfvermogen in water, afhankelijk van welk model iPhone gebruikt wordt.

IPhone als creatieve fotocamera:
De SportDiver is stevig vast te houden en gemakkelijk in gebruik. Hij heeft een grote sluiterknop en toegankelijke bedieningsknoppen aan de achterkant voor eenvoudige bediening, zelfs met duikhandschoenen aan. Creatieve snorkelaars en duikers kunnen voor het maken van hun foto’s of video’s de optionele geavanceerde instellingen van de camera app gebruiken. Zoals: zoom, belichting (EV), automatische / handmatige focus, witbalans, kleurtint, lensselectie, RAW + JPEG-modus, live foto en achtergrondonscherpte (op beschikbare iPhone-modellen).

Kein Risiko, doppelte Sicherheit:
Veiligheid voor je telefoon boven alles! De SportDiver heeft een DUBBEL LEK ALARM, waaronder een intern vochtalarm èn een vacuümdrukalarm, die je waarschuwt met een weergave op het scherm, een audio- en een LED-signaal in het onwaarschijnlijke geval dat de behuizing toch een vorm van lekkage zou vertonen en er vocht in de behuizing wordt gedetecteerd of als er drukverlies in de behuizing ontstaat. Met de meegeleverde vacuümpomp zuig je de behuizing op een onderdruk. De ingebouwde drukmeter in de behuizing geeft een weergave op het scherm van de IPhone om er voor te zorgen dat je de behuizing op de juiste onderdruk brengt. Daarna is het heel even wachten totdat het vacuüm systeem aangeeft dat er geen druk verandering heeft plaats gevonden en zo weet je dat je met een gerust hart de set mee kan nemen onderwater. De behuizing is afgedicht met een TPE O-ring en een robuuste cam-lock afdichtingsgrendel, die de waterdichte deur gemakkelijk en veilig afsluit. Om te voorkomen dat de binnenkant van de behuizing beslaat als gevolg van luchtvochtigheid wordt geadviseerd de anticondenscapsule “Moisture Muncher” te gebruiken om de luchtvochtigheid te minimaliseren en daarmee zo veel als mogelijk interne condensatie te voorkomen.

Kostenlose SportDiver App:
De SportDiver-behuizing wordt gebruikt in combinatie met de gratis SeaLife SportDiver-camera-app iOS 12 en hoger. < App: SportDiver> (In tegenstelling tot andere smartphone-housing-apps zijn er geen vervelende in-app-aankopen of advertenties). Je kunt eenvoudig schakelen tussen foto- en videomodus. De SportDiver-app maakt gebruik van de iPhone-cameratechnologie die bij elk iPhone®-model hoort.

Fotos und Videos sind sofort verfügbar:
De app-afspeelmodus toont foto’s en video’s op volledige grootte met een verticale miniatuurstrip om gemakkelijk door de beelden te scrollen. Video’s worden automatisch afgespeeld wanneer ze worden geselecteerd. Alle bestanden worden ook opgeslagen op de iPhone-filmrol. De SportDiver-behuizing maakt automatisch verbinding met je iPhone en de SportDiver-app via Bluetooth® Low Energy (LE) 5 draadloze technologie. Geen kabels of knoppen maken verbinding met de telefoon. De SportDiver heeft een extreem laag stroomverbruik voor zowel de telefoon als de behuizing, welke gevoed wordt door twee AAA-batterijen, die meer dan 50 uur meegaan bij continue gebruik.

Inklusive Farbkorrekturfilter:
Für bessere Bildergebnisse in tropisch blauen Gewässern ist die SportDiver mit einem austauschbaren Farbkorrekturfilter ausgestattet, der die natürlichen Unterwasserfarben wiederherstellt. Der Filter lässt sich unter Wasser leicht anbringen oder abnehmen und ist mit einer Sicherheitsschnur ausgestattet, die vor Verlust schützt.

Optionale Außenbeleuchtung:
Das SportDiver-Gehäuse verfügt über drei 1/4-20-Stativhalterungen, die an jede Leuchte oder Grundplatte mit Standard-Stativgewinde montiert werden können, z. B. an die SeaLife-eigene Serie der Sea Dragon-Unterwasser-Foto-/Videoleuchten. SeaLife bietet auch die Kombination SportDiver mit Sea Dragon Unterwasserbeleuchtung an, das SL401 "SportDiver Pro 2500 Set".

Universell einsetzbar:
Voor de veiligheid en bescherming van de telefoon is de SportDiver uitgevoerd met een veersysteem en rubberen griplipjes die de iPhone® stevig op zijn plaats houden en bescherming bieden tegen schokken. Dit maakt het tevens mogelijk om heel eenvoudig van model IPhone te wisselen in de behuizing.
De levering van de SportDiver iPhone-behuizing is gepland voor november 2020. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

Artikel Beschreibung GMP
SL400 SportDiver Underwater Housing for iPhone € 349,–
SL401 SportDiver Pro 2500 Set with Sea Dragon 2500 underwater light € 799,–

Im Lieferumfang des SeaLife SportDiver, Modell SL400, enthalten:
SportDiver onderwater iPhone-behuizing
Filter für die Farbkorrektur unter Wasser
Vakuumpumpe
Gummigriffe (12x klein, 12x mittel und 12x groß)
Ersatz-O-Ringe (1x Haupt-O-Ring und 1x Vakuum-Kontrollanschluss-O-Ring)
O-Ring-Schmiermittel
Werkzeug zum Entfernen des O-Rings
Luxusarmband mit Clip
Moisture Muncher Probepackung (1 Kapsel)
AAA-Alkalibatterien (2)
EVA-Tragekoffer

Im Lieferumfang des SeaLife SportDiver Pro 2500 Sets, Modell SL401, enthalten:
SportDiver Unterwassertasche für iPhone, Modell SL400 wie oben
Sea Dragon 2500 Unterwasser-Foto-/Videoleuchte, Modell SL671
Sea Dragon 2500 Unterwasser-Foto-/Videokopf
Flex-Connect Single Tray mit Standard ¼-20 Befestigungsschraube
Flex-Connect-Griff
25-Wh-Lithium-Ionen-Akku
Netzadapter, Ladeschale und internationale Steckeradapter
Ersatz-O-Ringe, O-Ring-Schmiermittel, Werkzeug zum Entfernen von O-Ringen
Sea Dragon EVA-Hülle

Kontakt

Sealife Benelux B.V.
Nijverheidstraat 6G-Rot
3144 CL Maassluis
Niederlande
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Sealife Benelux B.V.

Sealife Benelux B.V. is ist der exklusive Importeur von Sealife-Artikeln für die gesamten Benelux-Länder und Dänemark.

de_DE_formalGerman