Noticias

Sealife SportDiver

SeaLife SportDiver onderwaterbehuizing voor iPhone®

Con esta carcasa SportDiver de SeaLife, usted, como buceador, practicante de snorkel o nadador, tomará las fotos y los vídeos subacuáticos más singulares con su propio iPhone. En casa, en la piscina del patio trasero, en la playa o en el lugar de inmersión en el dique. Pero también en el destino de sus vacaciones capta las más bellas imágenes hasta una profundidad de 40 metros.

Adecuado para:
De SportDiver kan gebruikt worden in combinatie met de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max en SE (2e generatie). IPhone 12 serie zou ook geschikt moeten zijn voor de SportDiver. Op het moment van schrijven waren deze nog niet beschikbaar voor een definitieve test. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

Duradero:
De robuuste behuizing is gemaakt van polycarbonaat, roestvrij staal, aluminium en glas van optische kwaliteit. En hoewel de SportDiver-behuizing “Heavy Duty” is, is hij niet zwaar, hij weegt slechts 641 gram. Hij is licht van gewicht voor op reis en is bijna neutraal van drijfvermogen in water, afhankelijk van welk model iPhone gebruikt wordt.

IPhone als creatieve fotocamera:
De SportDiver is stevig vast te houden en gemakkelijk in gebruik. Hij heeft een grote sluiterknop en toegankelijke bedieningsknoppen aan de achterkant voor eenvoudige bediening, zelfs met duikhandschoenen aan. Creatieve snorkelaars en duikers kunnen voor het maken van hun foto’s of video’s de optionele geavanceerde instellingen van de camera app gebruiken. Zoals: zoom, belichting (EV), automatische / handmatige focus, witbalans, kleurtint, lensselectie, RAW + JPEG-modus, live foto en achtergrondonscherpte (op beschikbare iPhone-modellen).

Sin riesgo, con doble seguridad:
Veiligheid voor je telefoon boven alles! De SportDiver heeft een DUBBEL LEK ALARM, waaronder een intern vochtalarm èn een vacuümdrukalarm, die je waarschuwt met een weergave op het scherm, een audio- en een LED-signaal in het onwaarschijnlijke geval dat de behuizing toch een vorm van lekkage zou vertonen en er vocht in de behuizing wordt gedetecteerd of als er drukverlies in de behuizing ontstaat. Met de meegeleverde vacuümpomp zuig je de behuizing op een onderdruk. De ingebouwde drukmeter in de behuizing geeft een weergave op het scherm van de IPhone om er voor te zorgen dat je de behuizing op de juiste onderdruk brengt. Daarna is het heel even wachten totdat het vacuüm systeem aangeeft dat er geen druk verandering heeft plaats gevonden en zo weet je dat je met een gerust hart de set mee kan nemen onderwater. De behuizing is afgedicht met een TPE O-ring en een robuuste cam-lock afdichtingsgrendel, die de waterdichte deur gemakkelijk en veilig afsluit. Om te voorkomen dat de binnenkant van de behuizing beslaat als gevolg van luchtvochtigheid wordt geadviseerd de anticondenscapsule “Moisture Muncher” te gebruiken om de luchtvochtigheid te minimaliseren en daarmee zo veel als mogelijk interne condensatie te voorkomen.

Aplicación gratuita SportDiver:
De SportDiver-behuizing wordt gebruikt in combinatie met de gratis SeaLife SportDiver-camera-app iOS 12 en hoger. < App: SportDiver> (In tegenstelling tot andere smartphone-housing-apps zijn er geen vervelende in-app-aankopen of advertenties). Je kunt eenvoudig schakelen tussen foto- en videomodus. De SportDiver-app maakt gebruik van de iPhone-cameratechnologie die bij elk iPhone®-model hoort.

Las fotos y los vídeos están disponibles inmediatamente:
De app-afspeelmodus toont foto’s en video’s op volledige grootte met een verticale miniatuurstrip om gemakkelijk door de beelden te scrollen. Video’s worden automatisch afgespeeld wanneer ze worden geselecteerd. Alle bestanden worden ook opgeslagen op de iPhone-filmrol. De SportDiver-behuizing maakt automatisch verbinding met je iPhone en de SportDiver-app via Bluetooth® Low Energy (LE) 5 draadloze technologie. Geen kabels of knoppen maken verbinding met de telefoon. De SportDiver heeft een extreem laag stroomverbruik voor zowel de telefoon als de behuizing, welke gevoed wordt door twee AAA-batterijen, die meer dan 50 uur meegaan bij continue gebruik.

Incluye filtro de corrección de color:
Para obtener mejores resultados de imagen, en aguas azules tropicales, el SportDiver viene con un filtro de corrección de color intercambiable que restaura los colores naturales bajo el agua. El filtro se puede colocar o retirar fácilmente bajo el agua y está equipado con un cordón de seguridad para evitar su pérdida.

Iluminación exterior opcional:
La carcasa del SportDiver tiene tres soportes de trípode de 1/4-20 que se pueden montar en cualquier luz o placa base con roscas de trípode estándar, como la propia serie de luces subacuáticas Sea Dragon para fotografía y vídeo. SeaLife también ofrece la combinación SportDiver con iluminación subacuática Sea Dragon, el SL401 "SportDiver Pro 2500 Set".

Ajuste universal:
Voor de veiligheid en bescherming van de telefoon is de SportDiver uitgevoerd met een veersysteem en rubberen griplipjes die de iPhone® stevig op zijn plaats houden en bescherming bieden tegen schokken. Dit maakt het tevens mogelijk om heel eenvoudig van model IPhone te wisselen in de behuizing.
De levering van de SportDiver iPhone-behuizing is gepland voor november 2020. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

Artículo Descripción GMP
SL400 SportDiver Underwater Housing for iPhone € 349,–
SL401 SportDiver Pro 2500 Set with Sea Dragon 2500 underwater light € 799,–

Incluido con el SeaLife SportDiver, modelo SL400:
SportDiver onderwater iPhone-behuizing
Filtro para la corrección del color bajo el agua
Bomba de vacío
Puños de goma (12x pequeños, 12x medianos y 12x grandes)
Juntas tóricas de repuesto (1 junta tórica principal y 1 junta tórica del puerto de comprobación de vacío)
Lubricante para juntas tóricas
Herramienta para extraer la junta tórica
Pulsera de lujo con clip
Paquete de muestras de Moisture Muncher (1 cápsula)
Pilas alcalinas AAA (2)
Estuche de transporte de EVA

Incluido con el conjunto SportDiver Pro 2500 de SeaLife, modelo SL401:
Funda subacuática SportDiver para iPhone, modelo SL400 como el anterior
Lámpara de foto/vídeo subacuática Sea Dragon 2500, modelo SL671
Cabezal de foto/vídeo subacuático Sea Dragon 2500
Bandeja individual Flex-Connect con tornillo de montaje estándar ¼-20
Asa Flex-Connect
Batería recargable de iones de litio de 25 Wh
Adaptador de CA, bandeja de carga y adaptadores de enchufe internacionales
Juntas tóricas de repuesto, lubricante para juntas tóricas, herramienta de extracción de juntas tóricas
Funda EVA de Sea Dragon

Contacte con

Sealife Benelux B.V.
Nijverheidstraat 6G-Red
3144 CL Maassluis
Países Bajos
Teléfono: +31 (0)10 59 103 88

Sealife Benelux B.V.

Sealife Benelux B.V. is el importador exclusivo de artículos Sealife para todo el Benelux y Dinamarca.

es_ESSpanish