Notizie

Sealife SportDiver

SeaLife SportDiver onderwaterbehuizing voor iPhone®

Con questa custodia SeaLife SportDiver tu come subacqueo, snorkeler o nuotatore fai le foto e i video subacquei più unici con il tuo iPhone! A casa nella piscina del cortile, sulla spiaggia o sul sito di immersione sulla diga. Ma anche nel vostro luogo di vacanza catturate le immagini più belle fino ad una profondità di 40 metri.

Adatto per:
De SportDiver kan gebruikt worden in combinatie met de iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xr, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro Max en SE (2e generatie). IPhone 12 serie zou ook geschikt moeten zijn voor de SportDiver. Op het moment van schrijven waren deze nog niet beschikbaar voor een definitieve test. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

Durevole:
De robuuste behuizing is gemaakt van polycarbonaat, roestvrij staal, aluminium en glas van optische kwaliteit. En hoewel de SportDiver-behuizing “Heavy Duty” is, is hij niet zwaar, hij weegt slechts 641 gram. Hij is licht van gewicht voor op reis en is bijna neutraal van drijfvermogen in water, afhankelijk van welk model iPhone gebruikt wordt.

IPhone als creatieve fotocamera:
De SportDiver is stevig vast te houden en gemakkelijk in gebruik. Hij heeft een grote sluiterknop en toegankelijke bedieningsknoppen aan de achterkant voor eenvoudige bediening, zelfs met duikhandschoenen aan. Creatieve snorkelaars en duikers kunnen voor het maken van hun foto’s of video’s de optionele geavanceerde instellingen van de camera app gebruiken. Zoals: zoom, belichting (EV), automatische / handmatige focus, witbalans, kleurtint, lensselectie, RAW + JPEG-modus, live foto en achtergrondonscherpte (op beschikbare iPhone-modellen).

Nessun rischio, doppia sicurezza:
Veiligheid voor je telefoon boven alles! De SportDiver heeft een DUBBEL LEK ALARM, waaronder een intern vochtalarm èn een vacuümdrukalarm, die je waarschuwt met een weergave op het scherm, een audio- en een LED-signaal in het onwaarschijnlijke geval dat de behuizing toch een vorm van lekkage zou vertonen en er vocht in de behuizing wordt gedetecteerd of als er drukverlies in de behuizing ontstaat. Met de meegeleverde vacuümpomp zuig je de behuizing op een onderdruk. De ingebouwde drukmeter in de behuizing geeft een weergave op het scherm van de IPhone om er voor te zorgen dat je de behuizing op de juiste onderdruk brengt. Daarna is het heel even wachten totdat het vacuüm systeem aangeeft dat er geen druk verandering heeft plaats gevonden en zo weet je dat je met een gerust hart de set mee kan nemen onderwater. De behuizing is afgedicht met een TPE O-ring en een robuuste cam-lock afdichtingsgrendel, die de waterdichte deur gemakkelijk en veilig afsluit. Om te voorkomen dat de binnenkant van de behuizing beslaat als gevolg van luchtvochtigheid wordt geadviseerd de anticondenscapsule “Moisture Muncher” te gebruiken om de luchtvochtigheid te minimaliseren en daarmee zo veel als mogelijk interne condensatie te voorkomen.

App gratuita SportDiver:
De SportDiver-behuizing wordt gebruikt in combinatie met de gratis SeaLife SportDiver-camera-app iOS 12 en hoger. < App: SportDiver> (In tegenstelling tot andere smartphone-housing-apps zijn er geen vervelende in-app-aankopen of advertenties). Je kunt eenvoudig schakelen tussen foto- en videomodus. De SportDiver-app maakt gebruik van de iPhone-cameratechnologie die bij elk iPhone®-model hoort.

Foto e video sono immediatamente disponibili:
De app-afspeelmodus toont foto’s en video’s op volledige grootte met een verticale miniatuurstrip om gemakkelijk door de beelden te scrollen. Video’s worden automatisch afgespeeld wanneer ze worden geselecteerd. Alle bestanden worden ook opgeslagen op de iPhone-filmrol. De SportDiver-behuizing maakt automatisch verbinding met je iPhone en de SportDiver-app via Bluetooth® Low Energy (LE) 5 draadloze technologie. Geen kabels of knoppen maken verbinding met de telefoon. De SportDiver heeft een extreem laag stroomverbruik voor zowel de telefoon als de behuizing, welke gevoed wordt door twee AAA-batterijen, die meer dan 50 uur meegaan bij continue gebruik.

Include un filtro di correzione del colore:
Per ottenere migliori risultati d'immagine, nelle acque blu tropicali, lo SportDiver è dotato di un filtro di correzione del colore intercambiabile che ripristina i colori naturali sott'acqua. Il filtro può essere facilmente attaccato o rimosso sott'acqua ed è dotato di un cavo di sicurezza per evitare la perdita.

Illuminazione esterna opzionale:
La custodia SportDiver ha tre attacchi per treppiede da 1/4-20 che possono essere montati su qualsiasi luce o piastra di base con filettature standard per treppiede, come la serie Sea Dragon di SeaLife di luci foto/video subacquee. SeaLife offre anche la combinazione SportDiver con l'illuminazione subacquea Sea Dragon, l'SL401 "SportDiver Pro 2500 Set".

Vestibilità universale:
Voor de veiligheid en bescherming van de telefoon is de SportDiver uitgevoerd met een veersysteem en rubberen griplipjes die de iPhone® stevig op zijn plaats houden en bescherming bieden tegen schokken. Dit maakt het tevens mogelijk om heel eenvoudig van model IPhone te wisselen in de behuizing.
De levering van de SportDiver iPhone-behuizing is gepland voor november 2020. Begin 2021 staat de introductie van de SportDiver gepland voor Android smartphones.

Item Omschrijving GMP
SL400 SportDiver Underwater Housing for iPhone € 349,–
SL401 SportDiver Pro 2500 Set with Sea Dragon 2500 underwater light € 799,–

Inbegrepen bij SeaLife SportDiver, Model SL400:
SportDiver onderwater iPhone-behuizing
Filtro per la correzione del colore sotto l'acqua
Pompa a vuoto
Impugnature in gomma (12x piccole, 12x medie e 12x grandi)
O-ring di ricambio (1x O-ring principale e 1x O-ring della porta di controllo del vuoto)
Lubrificante per O-ring
Attrezzo per rimuovere l'O-ring
Braccialetto di lusso con clip
Moisture Muncher confezione campione (1 capsula)
Batterie alcaline AAA (2)
Custodia per il trasporto in EVA

Inbegrepen bij SeaLife SportDiver Pro 2500 Set, Model SL401:
SportDiver onderwaterbehuizing voor iPhone, model SL400 zoals hierboven
Sea Dragon 2500 onderwaterfoto / videolamp, model SL671
Sea Dragon 2500 onderwaterfoto / videolampkop
Flex-Connect Single Tray met standaard ¼-20 montageschroef
Flex-Connect-handgreep
25 Wh lithium-ion oplaadbare batterij
Wisselstroomadapter, oplaadlade en internationale stekkeradapters
Reserve O-ringen, O-ring smeermiddel, O-ring verwijdergereedschap
Sea Dragon EVA-hoes

Contatta

Sealife Benelux B.V.
Nijverheidstraat 6G-Red
3144 CL Maassluis
Paesi Bassi
Tel.: +31 (0)10 59 103 88

Sealife Benelux B.V.

Sealife Benelux B.V. iè l'importatore esclusivo degli articoli Sealife per tutto il Benelux e la Danimarca.

it_ITItalian